מצרכים
2 קופסאות טונה ויליגר בשמן מסוננות מנוזלים (160 גר´ בקופסא)
חופן עלי שמיר קצוצים דק
2 גבעולי עירית קצוצים
2 כפות מיונז
קורט מלח
פלפל אנגלי
לציפוי
1 ביצה טרופה
חצי כוס קמח
חצי כוס פרורי פנקו יפניים / פירורי לחם
חופן שומשום
הוראות הכנה
1. מפרידים עם מזלג את הטונה ומערבבים יחד עם העלים והמיונז עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים תיבול.
2. יוצרים ביד כדורים גדולים, טובלים כל כדור בקמח, ביצה ופירורים. מטגנים בשמן עמוק מכל צד עד להזהבה.
3. מגישים כשהכדורים חמים יחד עם צלוחית טחינה או כל מטבל אחר.
הערות
המתכון באדיבות חברת "לגין"