שקיות פילו ממולאות בבשר טחון ופטריות

כא באדר התשסט
,
17 במרץ, 2009
17/03/2009 0:00
שקיות פילו

שקיות פילו צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

2 בצלים חצויים ופרוסים

קופסא פטריות שמפניון

חצי קילו בשר טחון

כמה גבעולי פטרוזיליה קצוצים

תבלין "על האש"

מלח

פלפל

פפריקה

כמון

קמצוץ קינמון

שמן לטיגון

4 עלי פילו

קצת שמן/מרגרינה מומסת למריחת העלים

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף.

מוסיפים את הפטריות עד שמפרישות נוזלים.

מוסיפים את הבשר עד שמשנה צבעו.

מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים.

מבשלים במשך 15-20 דק´ עם ערבוב מדי פעם.

חותכים כל עלה פילו ל-4 ומכסים במגבת (אחרת הם מתייבשים ונשברים).

לוקחים ריבוע, מורחים בשמן/מרגרינה,

מוסיפים 2 כפות ממילוי הבשר,

מהדקים את הקצוות וקושרים עם עירית / חוט תפירה רגיל.

מניחים על תבנית + נייר אפיה.

אופים במשך 20 דק´ בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

הערות

16 שקיות מומלץ להגיש עם רוטב פטריות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ח"כ מיקי זהר צילום: הדס פרוש, פלאש 90

עונשים בליכוד: שאשא ביטון תודח מתפקידה, ח"כים לא יוכלו להגיש הצעות חוק

קרא עוד