רול פיצה

ל בשבט התשעט
,
05 בפברואר, 2019
05/02/2019 17:03
רול פיצה

רול פיצהצילום: שני הלוי

חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

מרכיבים לתבנית 22-24 ס"מ:

500 גרם קמח מקצועי מאסטר שף

320 מ"ל (1/3 1 כוסות) מים פושרים

2 כפיות שמרים יבשים

25 גרם (2 כפות) סוכר

15 גרם (3 כפות) שמן זית

10 גרם (1.5 כפיות) מלח

לרוטב ומלית:

2-3 כפות שמן זית

1 קופסה (400 גרם) עגבניות חתוכות דק מאסטר שף

3 כפות רסק עגבניות מאסטר שף

4 שיני שום, קצוצות דק

1 כפית סוכר

1 כפית אורגנו יבש

מלח ופלפל

200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת

1.5 כוסות טבעות זיתים שחורים / ירוקים או תירס

עלי בזיליקום (אופציונלי)

הוראות הכנה

מכינים בצק: מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, המים, השמרים, הסוכר והשמן ולשים במהירות נמוכה כ- 6-7 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה עד שמתקבל בצק רך ודביק.

מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים בין שעה לשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את שימורי העגבניות ומבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, השום והתבלינים, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות על אש בינונית. טועמים ומתקנים את התיבול.

מחממים את התנור ל- 180 מעלות.

לשים את הבצק כדי להוציא את האוויר ומרדדים על משטח עבודה מקומח למלבן גדול בעובי כ- 4 מ"מ.

מורחים את המלבן ברוטב העגבניות, מפזרים את הגבינה והזיתים / התירס ובעזרת גלגלת פיצה חותכים לרצועות בעובי כ- 5-6 ס"מ.

מגלגלים את הרצועה הראשונה לשבלול וממשיכים הלאה עם יתר הרצועות עד שמתקבל רול ענק.

מניחים את הרול בתוך תבנית אפייה עגולה, מכסים ומתפיחים כ-15 דקות.

אופים במשך 30-35 דקות, או עד שהמאפה זהוב והגבינה נמסה.

מגישים מיד.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שכונה במזרח ירושלים צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

צה"ל החל בהריסת הבתים הלא חוקיים במזרח ירושלים 

קרא עוד