מצרכים
מרכיבים למנה אחת
2. פרוסות לחם בריוש בעובי של 2 ס"מ
1 כף חמאה ממוסת
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס חלב
2 כפות סוכר חום
2 ביצים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים בקערה את החמאה, שמנת, חלב, סוכר חום והביצים
טובלים את פרוסות בריוש בבלילה ומטגן משני צדדים עד להשחמה של הפרנץ' טוסט.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המלצת הגשה: רצוי להגיש עם סלט פירות, שמנת חמוצה, ריבה ואבקת סוכר.
המתכון באדיבות רשת קפה גרג