משולשי טורטייה אפויים

יא באייר התשעח
,
26 באפריל, 2018
26/04/2018 15:37

צילום: מאסטר שף

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

3 יחידות טורטייה מאסטר שף

300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

½ כוס טבעות זיתים

לציפוי:

ביצה טרופה

פירורי לחם זהב או פאנקו שום מאסטר שף

הוראות הכנה

חוצים כל טורטייה לחצי, מקפלים כל חצי לצורת משולש, ממלאים כל משולש בגבינה ובזיתים. טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם (בדיוק כמו שעושים שניצל).

מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק המקופל מופנה כלפי מטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות ל-15 דקות.

מגישים בליווי ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.

המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ניצן הורוביץ צילום: מרים אלסטר, פלאש 90

ליבסקינד והורביץ בעימות לוהט: מי אשם בהסתה נגד הקהילה הגאה?

קרא עוד