סגור

מאפה פלפלים וגבינת עזים ברוטב טוסקנה

כט בשבט התשעט
,
04 בפברואר, 2019
04/02/2019 11:29
מאפה פלפלים וגבינת עזים

מאפה פלפלים וגבינת עזיםצילום: רפיק גבאי

חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

רכיבים למאפה אחד גדול:

500 גרם בצק עלים

1 גליל גבינת עזים

עלים מ-4 גבעולי תימין

4 פלפלים אדומים קלויים וקלופים וקרועים לרצועות

1/2 כוס רוטב טוסקנה

מלח ופלפל גרוס

להגשה

1/2 כוס רוטב טוסקנה

הוראות הכנה

1. פותחים את הבצק לרוחבו וחורצים חריצים ברוחב ס״מ אחד ובאורך חצי מגובה היריעה, בחלק הרחוק.

2. בחלק הקרוב אלינו מורחים רוטב עגבניות, מסדרים לסירוגין – פרוסת גבינת עזים, פלפלים קלויים ועל תימין. מתחילים לגלגל כמו רולדה וממשיכים כך שמסיימים כשהרצועות שחרצנו בבצק חובקות את הגלילה.

3. מחברים את שתי קצוות הגלילה לקבלת טבעת. אם יש זמן, מעבירים למקרר לשעה.

4. מחממים תנור ל-190 מעלות.

5. מורחים את הטבעת בביצה טרופה. אופים חצי שעה -40 דקות או עד שהמאפה זהוב ואפוי.

6. מגישים עם קערית של רוטב עגבניות במרכז הטבעת.

המתכון באדיבות ברילה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

גלעד כהן ויו"ר הכנסת יולי אדלשטיין צילום: כיפה

אדלשטיין באולפן כיפה: ההצהרה של נתניהו - ימות המשיח

קרא עוד