מאפה עלי מנגולד וארטישוק

ב בשבט התשעט
,
08 בינואר, 2019
08/01/2019 13:05
מאפה עלי מנגולד

מאפה עלי מנגולדצילום: גלי איתן

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים ללילה

1 כוס מיונז

צרור עלי מנגולד שטופים ומסוננים וקצוצים

¼ כוס מים

1 צנצנת לבבות ארטישוק מסוננים וקצוצים

1 בצל קטן קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

חבילת פריכיות

הוראות הכנה

יש לטחון אגוזי קשיו בקערת בלנדר, עם המים והמיונז עד למקרם רקמי.

מעבירים לקערה את התערובת הקרמית ומוסיפים את שאר המצרכים לערבב היטב. ולהעביר הכל לכלי חסין חום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 20 דקות.

הצעת הגשה- לשים מעט מהמאפה על פריכיות simply goog ולהתענג.

המתכון באדיבות חברת כרמית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אביגדור ליברמן צילום: ללא

ליברמן נגד האדמו"ר מגור: "בריוני וכוחני"

קרא עוד