מאפה בית לזית

חדשות כיפה 18/02/20 12:05 כג בשבט התשפ

צילום: נמרוד סונדרס
צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

חומרים ל-24 נשנושים:

20 זיתים ללא גלעין מאסטר שף

4 טורטיות מאסטר שף

4 פרוסות גבינת מוצרלה או צהובה

מעט שמן זית

ממרח פסטו בזיליקום וגבינה גרנה פדנו מאסטר שף

הוראות הכנה

בעזרת גלגלת או סכין מחלקים כל טורטייה לשישה משולשים.

מניחים על כל בסיס של משולש פיסה של גבינה וזית ומגלגלים עד לשפיץ. סוגרים עם קיסם.

מזהיבים במחבת חמה עם מעט שמן זית ומגישים מיד. לצד ממרח פסטו

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר