טיאן ירקות בסגנון פרובאנס

יא באייר התשפ
,
05 במאי, 2020
05/05/2020 13:46
טיאן ירקות בסגנון פרובאנס

טיאן ירקות בסגנון פרובאנסצילום: המותג Teka

חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

עבור 4 סועדים)

30 מ''ל שמן זית כתית

15 גר' רוטב עגבניות

2 בצלים אדומים, מקולפים

3 עגבניות בינוניות

1 קישוא

1 חציל

10 גר' צמחי תבלין

מלח

פלפל שחור

אבקת שום

20 גר' גבינת פרמז'ן, מגוררת

הוראות הכנה

חממו תנור לחום של כ-200ºC.

שטפו את כל הירקות וחתכו אותם לפרוסות דקות. ודאו שכל הפיסות חתוכות בצורה שווה.

שמנו תבנית אפייה העשויה מקרמיקה בעזרת מעט שמן זית וכסו את התחתית ברוטב העגבניות.

סדרו את הירקות החתוכים מסביב לקו המתאר של התבנית, כך שיצרו מסגרת, לאחר מכן, מלאו את מרכז התבנית באותו האופן שסידרתם את המסגרת.

פזרו את צמחי התבלין על כל הירקות. תבלו בעזרת מלח, פלפל ואבקת שום, וטפטפו שמן זית.

הניחו את התבנית בתנור, כסו אותה ברדיד אלומיניום ואפו למשך כ-30 או 40 דקות.

הסירו את הרדיד ופזרו את גבינת הפרמז'ן מלמעלה. בשלו ללא כיסוי במשך כ-15 דקות נוספות.

הניחו את התבנית בצד למשך מספר דקות לפני ההגשה.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: פלאש 90. מרים אלסטר

מנהלי מוסדות בחמ"ד מגייסים את שרי הליכוד הסרוגים: "עתיד החינוך הדתי תלוי בכם"

קרא עוד