דלעת ערמונים ממולאת בטבולה אבוקדו

ט בשבט התשפ
,
04 בפברואר, 2020
04/02/2020 10:26
דלעת ערמונים ממולאת בטבולה אבוקדו

דלעת ערמונים ממולאת בטבולה אבוקדו צילום: הדס ניצן

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

(לכ-2 מנות):

1 דלעת ערמונים בינונית

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

צרור עלי פטרוזיליה

צרור עלי נענע

1 מלפפון

1 עגבנייה

1/4 כוס חמוציות

1/2 לימון סחוט למיץ

1 כף שמן זית

קורט מלח

הוראות הכנה

להכנת סלט הטבולה: קוצצים דק דק צרור עלי פטרוזיליה, צרור עלי נענע, מלפפון ועגבנייה.

חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לסלט, יחד עם החמוציות.

מתבלים בלימון, מלח ושמן זית משובח.

חוצים דלעת ערמונים לשניים לרוחב ומרוקנים ממנה את הגרעינים.

מושחים את החלק הפנימי של הדלעת עם מעט שמן זית ומכניסים למיקרוגל למשך כ-6 דקות. מצננים.

ממלאים בסלט הטבולה ומגישים.

המתכון באדיבות אבוקדו גרנות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו עם משה ליאון בסיור צילום: דוברות עיריית ירושלים

נתניהו הכריז על בניית אלפי יחידות דיור בירושלים

קרא עוד