אומלט תירס/ ירק

יד בכסלו התשע
,
01 בדצמבר, 2009
01/12/2009 0:00
אומלט

אומלטצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

4 ביצים

4 כפות קמח

1 בצל

פטריות חתוכות (אפשר משימורים)

תבלינים: מלח, פלפל, ומה שאוהבים

חצי קופסת שימורים מסוננת של תירס

או

ירק שטוף וחתוך שאוהבים: בצל ירוק, שמיר, כוסברה, פטרוזיליה...

הוראות הכנה

קוצצים את הבצל, מטגנים, מוסיפים את הפטריות.

מערבבים את שאר החומרים לבלילה חלקה ללא גושים ויוצקים מעל הבצל המטוגן, מבשלים על אש נמוכה מכוסה משני הצדדים עד שהאומלט עשוי (בודקים כמו חביתה).

הערות

2 מנות הבסיס הינו כף קמח לביצה אחת, כל שאר החומרים אינם הכרחיים וניתן להשתמש בכל סוגי התיבול והירקות, ולהכין את הכמות המבוקשת בהתאם לבסיס.
לשים לב שכאשר משתמשים בתוספות נוזליות מידי - יש להוסיף קמח.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

רון לאודר צילום: פלאש 90

נשיא הקונגרס היהודי: חוק הלאום יפגע בקשרי יהדות העולם

קרא עוד