פלפלצ'ומה

1אסף1 26/05/09 00:00 ג בסיון התשסט

פלפל צ'ומה, צילום: shutterstock
פלפל צ'ומה, צילום: shutterstock

מצרכים

100 גרם פפריקה חריפה

100 גרם פפריקה מתוקה

חצי כוס לימון סחוט

שליש כוס שמן זית משובח

חצי ראש שום כתוש דק

הוראות הכנה

מערבבים הכל ושמים בצנצנת זכוכית במקרר.

יש שנוהגים להוסיף את הכמון ואת שמן הזית רק לפני השימוש מטעמי בריאות (ריאקציה של שום ושמן זית)

משמש כחריף וכן כטיבול להרבה מאוד מאכלים מהמטבח הטריפולטאי.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

לכמה שבועות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר