מלית פרג

חדשות כיפה חדשות כיפה 15/02/18 11:18 ל בשבט התשעח

אוזני המן, צילום: שי לוגסי
אוזני המן, צילום: שי לוגסי

מצרכים

150 מ"ל חלב. 150 גרם סוכר . 40 גרם חמאה. 150 גרם פרג טחון. 50 גרם אגוזי מלך טחונים. קורט קינמון. מעט גרידת לימון.

הוראות הכנה

מרתיחים חלב, חמאה וסוכר, מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל למשך כ-20 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את האגוזים והקינמון מנמיכים את האש וממשיכים לבשל למשך שעה, ואז מוסיפים את גרידת הלימון ומסירים מהאש.

רוצים חיים קלים ומהירים יותר? אוהבים מלית שוקולד? ערבבו היטב 40 גרם ממרח שוקולד עם 20 גרם ממרח תמרים, כף אבקת קקאו, רבע כפית ברנדי, ו-10 גרם שוקולד צ'יפס, ואתם מסודרים.

הערות

הצטיידו במשקל מטבח קטן

המתכון באדיבות שף קונדיטורים יוני פנחסוב ושני שאול - TATTI BAKERY

כתבות נוספות