טחינה אדומה

חדשות כיפה 16/07/18 11:52 ד באב התשעח

צילום: סיגל לנדהיים
צילום: סיגל לנדהיים

מצרכים

1 כוס טחינה גולמית "אחוה"

3/4 כוס מים

מיץ מחצי לימון

1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה

1 כף פפריקה הונגרית חריפה

1 כף רסק עגבניות מרוכז

1 כפית מלח ים

חצי כפית כמון

4 עגבניות שרי חתוכות דק דק

הוראות הכנה

יוצקים בקערה את הטחינה, מוסיפים את המים ומערבבים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת סמיכות רצויה. מוסיפים מים אם הטחינה סמיכה מדי, טועמים ומתקנים לפי העדפה אישית.

כתבות נוספות