טחינה אדומה

ד באב התשעח
,
16 ביולי, 2018
16/07/2018 11:52

צילום: סיגל לנדהיים

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 כוס טחינה גולמית "אחוה"

3/4 כוס מים

מיץ מחצי לימון

1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה

1 כף פפריקה הונגרית חריפה

1 כף רסק עגבניות מרוכז

1 כפית מלח ים

חצי כפית כמון

4 עגבניות שרי חתוכות דק דק

הוראות הכנה

יוצקים בקערה את הטחינה, מוסיפים את המים ומערבבים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת סמיכות רצויה. מוסיפים מים אם הטחינה סמיכה מדי, טועמים ומתקנים לפי העדפה אישית.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: דוברות משטרת ישראל

רכב מג"ב ניזוק הלילה בכניסה לישוב יצהר

קרא עוד