חומוס פול

חדשות כיפה 28/04/20 12:31 ד באייר התשפ

חומוס פול, צילום: המותג Teka
חומוס פול, צילום: המותג Teka

מצרכים

150 גרם פול מקולף טרי

30 מ"ל מיץ לימון

15 מ"ל שמן זית

חצי כף של טחינה גולמית

כפית כמון

כפית פפריקה (מומלץ להשתמש בחצי כפית פפריקה מתוקה וחצי חריפה)

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

הרתיחו סיר עם מים ומלח ובשלו את הפול למשך דקה, בסיום הדקה העבירו את הפול למי קרח. צננו את הפול והפרידו אותו מהקליפה הלבנה, עשו זאת באמצעות לחיצה על הפול.

הפרדת הקליפה והפול מאפשרת לו להתעכל יותר בקלות ומוציאה את המרירות שלו. שימו את הפול ושאר המצטרכים בבלנדר וטחנו אותם עד למשחה, חלקה או גסה לטעמכם.

העבירו את התערובת לקערה וקשטו עם זילוף של שמן זית, פטרוזיליה או עוד פול.

הגישו עם קרעי פיתה או ירקות חתוכים.

המתכון באדיבות המותג Teka

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר