סגור

חומוס פול

ד באייר התשפ
,
28 באפריל, 2020
28/04/2020 12:31
חומוס פול

חומוס פולצילום: המותג Teka

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

150 גרם פול מקולף טרי

30 מ"ל מיץ לימון

15 מ"ל שמן זית

חצי כף של טחינה גולמית

כפית כמון

כפית פפריקה (מומלץ להשתמש בחצי כפית פפריקה מתוקה וחצי חריפה)

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

הרתיחו סיר עם מים ומלח ובשלו את הפול למשך דקה, בסיום הדקה העבירו את הפול למי קרח. צננו את הפול והפרידו אותו מהקליפה הלבנה, עשו זאת באמצעות לחיצה על הפול.

הפרדת הקליפה והפול מאפשרת לו להתעכל יותר בקלות ומוציאה את המרירות שלו. שימו את הפול ושאר המצטרכים בבלנדר וטחנו אותם עד למשחה, חלקה או גסה לטעמכם.

העבירו את התערובת לקערה וקשטו עם זילוף של שמן זית, פטרוזיליה או עוד פול.

הגישו עם קרעי פיתה או ירקות חתוכים.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

סגן שר החינוך מאיר פרוש צילום: פלאש 90. יונתן זינדל

מקומם: סגן השר פרוש השתתף בחתונה המונית

קרא עוד