מצרכים
1 יח´ גבטינה לבנה
1 כף ממרח פלפלים אדומים
4 פרוסות גבינה צהובה פרוסה דק דק 28% - חתוכות למשולשים
4 יח´ עגבניות שרי – שטופות, חצויות וצרובות על מחבת טפלון עם מעט שמן זית
1 יח´ פלפל גמבה - קלוי וחתוך לרצועות דקות (ללא הגרעינים)
10 יח´ בצלצלי פנינה מוחמצים
חצי כפית שמיר מיובש
מעט מלח גס, שמן זית
הוראות הכנה
אופן הכנת הסלט לכריך
• מערבבים בקערית קטנה את רצועות הפלפל, בצלצלי הפנינה, השמיר ועגבניות השרי עם המלח ושמן הזית
אופן הכנת הכריך
• חותכים את הג´בטינה לשתי פרוסות נפרדות
• מורחים על כל פרוסה את ממרח הפלפלים
• מסדרים את משולשי הגבינה הצהובה על הפרוסות עם הממרח
• מניחים את סלט הפלפלים ובצלצלי הפנינה מעל הגבינה בשתי פרוסות הג´בטינה ומגישים
הערות
המתכון באדיבות מתכון של שף מחלבת טרה ברק חי חורש