פיצה חלה

חדשות כיפה 15/07/18 10:29 ג באב התשעח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חלה

פסטו

גבינה צהובה

גבינה צפתית

מוצרלה

אורגנו

זעתר

הוראות הכנה

יש לפרוס את החלה לפרוסות לאורך ולרוחב, אך לא לחתוך עד הסוף.

למרוח פסטו, להניח גבינות: צהובה, צפתית ומוצרלה

לבדוק מעל אורגנו וזעתר, ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות, עד להזהבה.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר