סנדוויץ' רוסטביף

כג בשבט התשעט
,
29 בינואר, 2019
29/01/2019 14:24
סנדוויץ רוסטביף מאפיית ברמן ורות אופק

סנדוויץ רוסטביף מאפיית ברמן ורות אופקצילום: אורן דאי, סטיילינג ענת לבל

בשרי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

2 פרוסות לחם EFREE

1 כף חרדל גרגירים

6-5 פרוסות רוסטביף (ראו מתכון, אפשר להשתמש גם ברוסטביף קנוי באיכות טובה)

1 מלפפון חמוץ פרוס לאורכו

1 עלה חסה ערבית חתוך לרצועות

1 עגבנייה פרוסה

לרוסטביף:

½1 ק"ג נתח סינטה מיושן (אפשר גם אנטריקוט או שייטל)

1 כפית חרדל דיז'ון (רגיל או גרגירים)

1/2 כפית מלח גס

1 כף שמן זית

כמה ענפי רוזמרין

הוראות הכנה

1. להכנת הרוסטביף: מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה-שעתיים לפני ההכנה. מחממים תנור לחום מקסימלי (250-220 מעלות).

2. מעסים את הבשר היטב מכל צדדיו בחרדל, במלח ובשמן הזית. מניחים עליו את הרוזמרין. מעבירים לרשת צלייה וצולים בתנור במשך כ-15 דקות עד שהבשר "נסגר" מכל צדדיו.

3. מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות וממשיכים בצלייה במשך 60-45 דקות לפי מידת העשייה הרצויה. מוציאים מהתנור ונותנים לבשר לנוח כ-10 דקות לפני שפורסים אותו.

4. להכנת הכריך: מורחים על פרוסת לחם חרדל ומניחים מעל את הבשר בשכבות. מסדרים מעל את פרוסות המלפפון חמוץ והעגבנייה, מניחים מעל את החסה וסוגרים עם הפרוסה הנוספת. כדאי לחתוך את הסנדוויץ' באלכסון ולעטוף בנייר פרגמנט כדי למנוע נזילות.

הערות

המתכון באדיבות "מאפיית ברמן" ורות אופק

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

עזריאל שילת ואוריה כהן בחידון התנ"ך. מזל טוב צילום: צילום מסך, כאן 11

סיפור מההפטרה: חתן התנ"ך וסגניתו התארסו

קרא עוד