לחם סודה אירי

כג בתשרי התשסז
,
15 באוקטובר, 2006
15/10/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

4 כוסות קמח (אני משתמשת בתערובת של קמח מלא ורגיל)

כפית אבקת אפיה

כפית סודה לשתיה

כפית מלח

2 כוסות ריוויון (לא ידוע לי על תחליף)

30 ג´ חמאה מומסת

1 ביצה

הוראות הכנה

לערבב הכל לבצק (מעט דביק, לא להבהל)

ליצור כיכר עגולה. (או שתיים)

לחרוץ את הכיכר בראשה.

אפיה חום בינוני גבוה כחצי שעה

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
17.09.2018

1. תחליף פרווה לריוויון (חנה פנט)

קרם קוקוס וכפית חומץ, להניח ל2 דקות ולהשתמש

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

גשם וסופות רעמים צילום: shutterstock

תחזית מזג האוויר: אחרי ההפוגה - הגשם יחזור

קרא עוד