כריך שהוא ארוחה

כח בשבט התשעח
,
13 בפברואר, 2018
13/02/2018 14:53
כריך

כריךצילום: ברמן

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

לחמנייה

כף גבינה לבנה 5%

ביצה

כף שמן זית /חמאה

מעט מלח

הוראות הכנה

להכנת החביתה: מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית או חמאה. טורפים את הביצה בקערה קטנה ומוזגים למחבת. מכסים במכסה עד שהחביתה מוכנה. מקררים מעט את החביתה.

להכנת הכריך: מורחים שכבה דקה של גבינה על שני צדי הלחמנייה. מוסיפים את החביתה.

תוספת ירקות לכריך: חותכים עגבניות שרי, גזר ומלפפונים בצורת מקלות או כוכבים למשל – זה מגרה ועושה חשק. מומלץ להגיש את הירקות בכלי נפרד – ילדים לא אוהבים שהכריך "רטוב" מהירקות.

עבור ילדים שאוהבים תוספת בכריך עצמו, מומלץ להוסיף עלה חסה, פרוסות עגבנייה ועיגולי מלפפון.

המתכון באדיבות מאפיית "ברמן"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בית הדין הרבני צילום: יוסי זמיר/פלאש 90

"לבטל את מינויו של הרב רלב"ג - הרב לביא ראוי ממנו"

קרא עוד