חלה לשבת

חנה פנט 24/02/21 14:49 יב באדר התשפא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 קילו קמח מנופה

2 כפות שמרים יבשים

3/4 כוס סוכר

2 ביצים

1 כף מלח

כמעט 5 כוסות מים חמימים - כוסות ח"פ (400-500 מ"ל)

חצי כוס שמן

חלמון טרוף עם כפית שמן לציפוי

הוראות הכנה

מנפים את הקמח לקערה גדולה, מוסיפים את המלח ומערבבים.

מוסיפים את השמרים היבשים

יוצרים גומה בקמח ויוצקים לתוכה את הביצים, הסוכר והשמן.

מוסיפים את המים ומעבדים לבצק במיקסר,

10 דקות במהירות איטית.

מתפיחים כשעה או יותר

תלוי בקצב ההתפתחות של הבצק

מורחים בביצה טרופה

ואופים בחום 170 מעלות כחצי שעה.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר