פיש אנד צ'יפס של תומר ראובני

ו באב התשעח
,
18 ביולי, 2018
18/07/2018 10:42

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

500 גרם פילה קוד חתוך לרצועות

1 כף עלי טימין קצוצים

1 כף דבש

1 כף חרדל דיז’ון גרגרים

2 כפות שמן זית

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

מצרכים לבלילת טמפורה :

2 כוסות קמח

400 מ״ל בירה

מלח

פלפל

קורט פפריקה

קמח מנופה ושמן לטיגון

מצרכים לרוטב:

1/2 כוס כוסברה קצוצה

3 שיני שום קצוצות

1/2 צ'ילי חריף פרוס

שמן זית

מיץ לימון

מלח

מצרכים לצ'יפס:

10 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לרצועות

שמן לטיגון

הוראות הכנה

מנקים את פילה הקוד וחותכים לרצועות.

מערבבים בקערה את חומרי המרינדה ומשרים את הדג לשעה עד שלוש שעות במקרר.

בקערה נפרדת מערבבים את חומרי המרינדה היבשים ומוסיפים בהדרגה את הבירה עד לקבלת בלילה בסמיכות הדומה ליוגורט.

מוציאים את הדג מהמרינדה, מקמחים קלות, טובלים בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן שחומם ל 150 מעלות עד לקבלת גוון זהוב.

מוציאים לנייר סופג.

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה ומגישים לצד הדג

אופן הכנת הצ'יפס:

משרים את פרוסות תפוח האדמה במי קרח לשלוש שעות.

מייבשים ומטגנים בשמן שחומם ל 125 מעלות ל 4 דקות מוציאים מהשמן, ומקררים.

מטגנים שוב בשמן שחומם מראש ל 160 מעלות עד שמגיע לגוון זהוב ו

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
28.05.2019

1. תודה על המתכון, לכמה אנשים הכמויות ? (יעקב)

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יו"ר 'התעוררות', עופר ברקוביץ' צילום: שרון גבאי

מחלקה בשב"ס עוזבת את ירושלים? "מנוגד להחלטת ממשלה"

קרא עוד