סלמון של חיפושית

א באייר התשע
,
15 באפריל, 2010
15/04/2010 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 פילה סלמון

3 כפות מיונז

4 כפות קטשופ

4 כפות אבקת מרק בצל (אני עושה פחות מחצי מזה)

1/2 כפית חרדל

2 כפיות סוכר

הוראות הכנה

טבעות בצל מטוגן לפי הטעם. אצלנו- כמה שיותר יותר משובח.. הממוצע- בערך 2 בצלים בינוניים.

לרפד תבנית משומנת בטבעות הבצל המטוגנות.

לערבב את כל החומרים לעיסה אחידה.

למרוח את הרוטב על הדג (בשלמותו או חתוך לפרוסות, אני בד"כ חותכת) משני הצדדים.

לאפות מכוסה.

5 דק´ ראשונות חום גבוה- 200 מעלות.

15 דקות נוספות בחופ נמוך- 160 מעלות

להסיר הכיסוי, להשחים מספר (מועט) של דקות נוספות.

הערות:

1) זה מתכון של אמא שלי, שכל המשפחה שלי, כולל בעלי, חולים עליו. הבאתי אותו גם לזוג חברים שלנו שאינם אוהבי דגים, וזה הפך למתכון הקבוע שלהם.

2) אם את חותכת את הדג, כדאי לעשות את זה שהוא עדיין קפוא ברובו.

3) אם זה לא היה מובן, המתכון מצריך להוריד את העור של הדג. גם את זה כדאי לעשות כשהוא עדיין קפוא ברובו.

4) צריך לשים לב לא לאפות יותר מדי, כי סלמון נאפה בטיל, ואם הוא מתייבש זה שיא המבאס.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הריקוד יתקיים כסדרו. ארכיון: ריקוד דגלים ביום ירושלים צילום: פלאש 90. נתי שוחט

המסורת תימשך: בג"ץ דחה את העתירה נגד ריקוד הדגלים ביום ירושלים

קרא עוד