סגור

סביצ'ה דג עם אגסי אנז'ו ואבוקדו

טז בשבט התשעט
,
22 בינואר, 2019
22/01/2019 9:04
סביצ

סביצ'ה דג עם אגסי אנז'ו ואבוקדוצילום: shutterstock

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

אגס אנג'ו ירוק.

120 גרם דג ים (מוסר, לוקוס, אנטיאס).

בצל סגול קטן.

פלפל אדום מתוק.

פלפל ירוק חריף.

גבעול סלרי אמריקאי.

לימון גדול.

חצי אבוקדו.

מלח.

הוראות הכנה

חותכים את הדג, הפלפל האדום והאגס לקוביות קטנות ומניחים בקערה. מגרדים חצי מקליפת הלימון וסוחטים את המיץ שלו ומוסיפים את שניהם לקערה. מוסיפים גם בצל סגול פרוס דק, גבעול סלרי פרוס ופלפל חריף קצוץ (לפי הטעם). מתבלים במלח, מכסים את הקערה ומעבירים למקרר לחצי שעה לערך לפני ההגשה.

לפני ההגשה חותכים חצי אבוקדו לקוביות ומפזרים מעל. אפשר לצרף כמה טורטיות, ונאצ'וס.

המתכון באדיבות יובל בר-נר

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

דביר שנרב בטקס צילום: דוברות מד"א

מרגש: דביר שנרב החל להתנדב במד"א - יחד עם מי שהציל את חייו

קרא עוד