דג סול מטוגן-פיקנטי

isms 16/09/10 00:00 ח בתשרי התשעא

דג סול, צילום: שאטרסטוק
דג סול, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

דג סול

קמח

ביצים 2

פפריקה אדומה מעט

פטרוזיליה יבשה קצוצה מעט

מלח

מעט מים

הוראות הכנה

להשרות את הדג במיץ לימון למספר דק´(לא יותר מידי אחרת "מתפרק").

לסחוט.

להכין:

קערית קמח

קערית של:ביצים, פטרוזיליה, פפריקה, מלח ומעט מים- לערבב טוב טוב.

קערית של פירורי לחם

לטבול את הדג בקמח אחר כך בבלילת הביצים , פירורי לחם ולטגןץ

הערות

7-8 דג קל להכנה, טעים מאוד.

המתכון באדיבות לא זכור לי.

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר