דג דניס בתנור

חדשות כיפה א** 14/09/06 00:00 כא באלול התשסו

דג דניס, צילום: shutterstock
דג דניס, צילום: shutterstock

מצרכים

דגי דניס

חופן זיתים שחורים מגולענים

חופן עגבניות מיובשות (כשליש צנצנת אוליביה)

בצל סגול קטן,

מספר עלי בזיליקום טריים,

שן שום,

מיץ מחצי לימון,

קצת מלח.

יין לבן יבש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אני מאוד אוהבת להשתמש בעגבניות מיובשות לצורך תיבול דג דניס בתנור. זה הולך ככה:

מכינים תערובת של: כל שאר החומרים מלבד היין. המחית שהתקבלה מספיקה לתיבול של 2-3 דגים. אני מעדיפה לקנות דגים קטנים, כך שיהיו מנות אישיות.

מורחים על דגי הדניס מכל הצדדים, וגם קצת בבטן. מניחים את הדגים בתבנית, ויוצקים לתבנית יין לבן יבש עד לגובה של סנטימטר אחד בערך.

מכסים את התבנית בניר כסף ואופים כ- 20 דקות ב- 180 מעלות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות