סגור

דג דניס בתנור

כא באלול התשסו
,
14 בספטמבר, 2006
14/09/2006 0:00
דג דניס

דג דניסצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

דגי דניס

חופן זיתים שחורים מגולענים

חופן עגבניות מיובשות (כשליש צנצנת אוליביה)

בצל סגול קטן,

מספר עלי בזיליקום טריים,

שן שום,

מיץ מחצי לימון,

קצת מלח.

יין לבן יבש

הוראות הכנה

אני מאוד אוהבת להשתמש בעגבניות מיובשות לצורך תיבול דג דניס בתנור. זה הולך ככה:

מכינים תערובת של: כל שאר החומרים מלבד היין. המחית שהתקבלה מספיקה לתיבול של 2-3 דגים. אני מעדיפה לקנות דגים קטנים, כך שיהיו מנות אישיות.

מורחים על דגי הדניס מכל הצדדים, וגם קצת בבטן. מניחים את הדגים בתבנית, ויוצקים לתבנית יין לבן יבש עד לגובה של סנטימטר אחד בערך.

מכסים את התבנית בניר כסף ואופים כ- 20 דקות ב- 180 מעלות.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

טקס קביעת המזוזה צילום: דוברות בנימין

מגרון: בית ראשון ביישוב הקבע

קרא עוד