ברוסקטות טונה אדומה ודובדבנים

גלעד שטרן ודוד אליהו, מיט טיים 02/06/22 09:50 ג בסיון התשפב

צילום: פרטי
צילום: פרטי

מצרכים

3 פרוסות לחם קסטן

200 גרם טונה אדומה טריה חתוכה לקוביות

50 גרם דובדבנים מתוקים

חצי אבוקדו חתוך לקוביות

לימון טרי

עגבניה חתוכה לקוביות

3 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק

חטיפי אצה

מלח

פלפל

שמן זית

הוראות הכנה

ניקח את פרוסות הלחם ונחתוך באמצע לצורת משולשים, נכניס לתנור בטמפרטורת חום של 100° ל-5 דקות עד שיהפכו לפריכות.

ניקח את כל מרכיבים ונשים בקערה, נתבל במעט מלח, פלפל, שמן זית ולימון טרי.

נערבב היטב ונסדר בערך שתי כפות מהטרטר שלנו על כל ברוסקטה, נקשט מעל עם שברי חטיפי אצה שיעניקו לנו טעם ימי מלוח בביס.

אפשר לשלב עם מעט איולי ספייסי.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר