עוף סיני של דפנה

חדשות כיפה ח ג י ג י ת 02/03/11 00:00 כו באדר א'

עוף סיני, צילום: shutterstock
עוף סיני, צילום: shutterstock

מצרכים

1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות

כפית קורנפלור

זנגביל טחון

חלבון ביצה

2 כפות סויה

100 גרם שקדים קלופים

קופסה פטריות

בצל ירוק

פלפל ירוק - חתוך קטן

גזר מרוסק גס

רוטב סויה

פלפל שחור

א. מרק עוף

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

משרים את העוף עם הרוטב במקרר ללילה.

מטגנים בממש מעט שמן את השקדים, לשים לב שהם נשרפים ממש מהר.

מוציאים אותם מהמחבת ומטגנים את כל הירקות קלות. מוציאים אותם גם מהמחבת.

אח"כ מטגנים את העוף, רק עד שמלבין, מוסיפים את הירקות, השקדים והתבלינים. ממשיכים לערבב הכל יחד עוד 5 דקות על האש.

בתיאבון.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות קיבלתי מחברה

כתבות נוספות