סטייק אנטריקוט

חדשות כיפה moco 01/09/10 00:00 כב באלול התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

סטייק

חרדל

פפריקה

אבקת שום+ אבקת בצל

4-5 בצלים מטוגנים

1 כוס יין אדום מתוק

1 כוס מים

הוראות הכנה

לתבל כל חתיכת בשר משני הצדדים בחרדל, בפפריקה ובאבקות שום ובצל,

להניח בתבנית

לפזר את הבצל המטוגן מעל ומתחת הבשר.

להוסיף את היין והמים

לכסות באלומיניום

לאפות ל 3 שעות (180 מעלות)

הערות

המתכון באדיבות מתכון משפחתי

כתבות נוספות