סגור

תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

י בכסלו התשעט
,
18 בנובמבר, 2018
18/11/2018 11:16
תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות צילום: יחצ מאסטר שף

בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

חצי קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף

1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות מאסטר שף

כף טימין טרי (רק העלים)

2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסא של שעועית לבנה מאסטר שף

1 קופסא של גרגירי חומוס מאסטר שף

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

הוראות הכנה

בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.

מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.

מוסיפים 3 כפות טריאקי, קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.

מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ליברמן וגנץ, שר הביטחון והרמטכ"ל לשעבר ישבו ביחד? צילום: פלאש 90

הברית מתהדקת: כחול לבן וישראל ביתנו חתמו על הסכם עודפים

קרא עוד