שניצל על מקל

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/03/20 09:52 כו באדר התשפ

שניצל על מקל, צילום: אפיק גבאי
שניצל על מקל, צילום: אפיק גבאי

מצרכים

ל-6 מנות:

500 גרם חזה עוף טחון

4 כפות פירורי גריסיני מאסטר שף

1 בצל קצוץ ומטוגן

מלח ופלפל

לציפוי:

2 ביצים

1 כף קטשופ

2 כוסות פירורי גריסיני מאסטר שף

להגשה:

ספייסי מיונז ומיונז שום מאסטר שף

הוראות הכנה

מערבבים את חזה העוף הטחון עם פירורי לחם ובצל מטוגן. מתבלים במלח ופלפל.

יוצרים קציצות מאורכות ומצמידים אותן לשיפוד שטוח. מקררים.

מכינים שתי קערות: באחת ביצים מתובלות בקטשופ ובשנייה פירורי לחם.

טובלים את הקציצות המשופדות בתערובת הביצים ומצפים היטב בפירורי לחם.

מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

כתבות נוספות