מצרכים
חלקי עוף חתוכים ומנוקים
שני בצלים גדולים פרוסים לטבעות
4 שיני שום פרוסות
תבלינים (אני בדר"כ משתמשת במלח, פלפל, אבקת שום, פפריקה מתוקה וחריפה, לפעמים בהרט או צ´ילי מתוק. ניתן להוסיף אבקת מרק אך אני משתדלת להימנע ממנה בבישולים)
הוראות הכנה
1. בסיר רחב ושטוח לטגן פרוסות בצל ושום עד שהבצל מתרכך ומזהיב.
2. להוסיף את חלקי העוף ולכסות. לבשל על אש נמוכה כשעה על כל צד, עד שהעוף משחים ומקבל צבע יפה. אם מצטברים יותר מידי נוזלים, ניתן להגביר את האש לאידוי, אך לשים לב שהעוף לא נשרף.
בתיאבון!
הערות
תלוי במס´ חלקי העוף לשדרוג כדאי להוסיף 6-8 פטריות שלמות. מי שרוצה הרבה רוטב מוזמן להוסיף עוד בצל/ פטריות. את הרוטב של העוף ניתן להוסיף לתוספות אחרות כמו אורז, תפו"א וכו´.
המתכון באדיבות הנחיות של אמא שלי