צלי עוף בירקות שורש ויין

כט בתשרי התשעב
,
27 באוקטובר, 2011
27/10/2011 8:17

צילום: shutterstock

בשרי
חצי שעה- שעה
לא הוגדר

מצרכים

מצרכים:

5 כפות שמן זית

1\2 כפית טימין

2 עלי דפנה

6 כרעיים מחולקות לשניים

מלח

פלפל

6 שיני שום קצוצות

2 בצלים

ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות או 6 גבעולים פרוסים

גזר חתוכים לקוביות קטנות

חופן פטריות שמפיניון מיובשות להניח ל10 דקות במים רותחים

בקבוק יין אדום יבש

פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

- משחימים את העוף בסיר עם שמן הזית. מוציאים

- מוסיפים לסיר את הבצלים פרוסים ומזהיבים, מוסיפים גזר וסלרי וומשחימים

- מחזירים את העוף לסיר, ממליחים ומפלפלים

- מוסיפים את היין והפטריות ועלי הדפנה וטימין מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה שעה

- מוציאים את כל המוצקים מהסיר, מצמצמים עד להסמכה, מחזירים את כל המוצקים לסיר לחימום

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו ביישוב אפרת צילום: איגור אוסדצ׳י

נתניהו על הכרזת ארה"ב: "מדיניות חשובה שמתקנת עוול היסטורי"

קרא עוד