מצרכים
1 כוס שעועית אדומה
1 כוס שעועית לבנה
1 כוס עדשים אדומות
להשרות יחד לילה במים (אם אפשר להחליף פעם את המים).
2 תפו"א בקליפתם חתוכים
2 בצל חתוך
1 בטטה חתוכה
4 שיני שום
1 קילו (אפשר יותר) שריר הזרוע
עצמות רגל חתוכות
1 קישקע
2/3 בקבוק בירה שחורה של 1.5 ליטר
הוראות הכנה
לשמן את הסיר (סיר בישול איטי או סיר לפלטה)
לשים בתחתית בצל חתוך
מעל את הקטניות ולפזר מלח גס
בשכבה מעל: התפו"א, הבטטה ושיני השום
מלח גס
בשכבה מעל - העצמות, הבשר והקישקע
לשפוך לבפנים בירה שחורה
לפזר מעל הבשר פפריקה ופלפל
בישול איטי לפחות 10 שעות
בתאבון!
המתכון באדיבות משפחת אבנרי