סגור

עוף פשוט וטעים

ח בתמוז התשעב
,
28 ביוני, 2012
28/06/2012 8:56

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

כרפס (סלרי) חתוך

עגבניה חתוכה לפרוסות

בטטה

לימון מקופלף חתוך לקוביות

כף דבש

בצל

כרעיים

תבלינים: מלח פלפל, כורכום א.מרק

הוראות הכנה

מטגנים בצל עד להזהבה

מוסיפים את הכרעיים ומטגנים מעט

מוסיפים את הכרפס, העגבניה והלימון ואת התבלינים מערבבים מעט

מוסיפים את הבטטה חתוכה ומבשלים על אש קטנה עד שהעוף מבושל,

לקראת סוף הבישול מוסיפים כף דבש.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
04.06.2021

1. לא הבנתי.. (טלטל)

מבשלים עם כמה מים?

דווח על תגובה לא ראויה
05.06.2021

2. לא מובן!! (מיכל)

תוספת הלימון מעניינת,
אבל כמה מים להוסיף???

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: פלאש 90

פרשת הצוללות: גנץ קורא להקמת ועדת חקירה שקד וסער מתנגדים

קרא עוד