מצרכים
עוף מחולק
10 שיני שום לא קלופות
2 שיני שום כתוש
שמן זית לפי הטעם
3 בצלים חתוכים לרבעים
2 עגבניות פרוסות
קינמון לפי הטעם
אגוז מוסקט
פפריקה מתוקה
טימין
מלח / פלפל שחור
הוראות הכנה
1. משרים את העוף למשך לילה בשמן זית ומעט שום כתוש.
2. מפזרים בתבנית את שיני השום השלומות , עליהן מניחים את העוף.
3. מפזרים על העוף ובצדדיו את הבצל והעגבניות.
4. מערבבים בקערית שמן זית , מעט שום כתוש , קמצוץ קינמון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור ,
5. זורים הכל מעל העוף מכניסים לתנור מכוסה ב-200 מעלות לשעה ועוד חצי שעה לא מכוסה.