סלט פסטה בשרי

יא בתשרי התשעט
,
20 בספטמבר, 2018
20/09/2018 16:00
סלט פסטה

סלט פסטהצילום: אפיק גבאי

בשרי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

חצי חבילת פסטה ברילה מסוג פרפלה

סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

4 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות

200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל של כ- 2-3 ס"מ

100 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

100 גרם כרוב אדום חתוך לרצועות דקות

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

2 כפות שמן זית

חצי כפית מלח

כפית פפריקה

לויניגרט:

4 כפות שמן זית

5 כפות חומץ בן יין

1 כף סילאן

1 שם שום כתושה

כפית חרדל דיז'ון

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית שטוחה מלח

לעיטור:

100 גרם פקאן קלוי

50 גרם חמוציות

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.

במחבת מניחים 2 כפות שמן זית ואת קוביות העוף , הפטריות המלח והפפריקה, מערבבים ומטגנים עד להשחמה של קוביות העוף, מסירים מהאש ומצננים.

מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב הויניגרט

מרכיבים את הסלט: הפסטה, הירקות הטריים , העוף והפטריות

מוזגים את הרוטב ומערבבים

מפזרים מעל פקאן קלוי וחמוציות

המתכון באדיבות ברילה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בוחרים יו"ר. זנדברג וחברי מרצ צילום: פלאש 90. נעם רבקין פנטון

מתחילים את מועד ב': זנדברג והורוביץ בקרב על ראשות מרצ

קרא עוד