נאגטס ברוטב לימון וצ'ילי לצד אורז לבן

חדשות כיפה חדשות כיפה 29/10/18 13:17 כ בחשון התשעט

נאגטס ברוטב לימון וצ'ילי לצד אורז לבן, צילום: נטע חן ליבנה
נאגטס ברוטב לימון וצ'ילי לצד אורז לבן, צילום: נטע חן ליבנה

מצרכים

2 כוסות בלילת נאגטס מאסטר שף

1 ו-1/2 כוסות מים קרים

מעט מלח

400 גרם חזה עוף שלם, ללא עצמות

שמן לטיגון עמוק

לרוטב:

1/3 כוס מיץ לימון

1/3 כוס מים רותחים

1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

1/2 לימון טרי

1/2 כפית מלח

עיטור:

שומשום לבן

להגשה:

אורז מוכן להגשה, שומשום

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מכינים את הנאגטס: חותכים את העוף לקוביות בגודל 3 ס"מ.

בקערה גדולה שמים את תערובת הנאגטס ומוסיפים מים ומלח. טורפים היטב.

טובלים את קוביות העוף בבלילת הנאגאטס ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.

בינתיים מכינים את הרוטב: פורסים את הלימון למשולשים קטנים (עם הקליפה).

שמים במחבת גדולה מיץ לימון, מים, רוטב צ'ילי ומשולשי לימון ומבשלים במשך 5 דקות.

מעבירים את הנאגטס המוכנים לרוטב צ'ילי ולימון, מערבבים ומגישים מעל אורז עם שומשום מעל.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות