נאגטס ברוטב לימון וצ'ילי לצד אורז לבן

חדשות כיפה 29/10/18 13:17 כ בחשון התשעט

נאגטס ברוטב לימון וצ'ילי לצד אורז לבן, צילום: נטע חן ליבנה
נאגטס ברוטב לימון וצ'ילי לצד אורז לבן, צילום: נטע חן ליבנה

מצרכים

2 כוסות בלילת נאגטס מאסטר שף

1 ו-1/2 כוסות מים קרים

מעט מלח

400 גרם חזה עוף שלם, ללא עצמות

שמן לטיגון עמוק

לרוטב:

1/3 כוס מיץ לימון

1/3 כוס מים רותחים

1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

1/2 לימון טרי

1/2 כפית מלח

עיטור:

שומשום לבן

להגשה:

אורז מוכן להגשה, שומשום

הוראות הכנה

מכינים את הנאגטס: חותכים את העוף לקוביות בגודל 3 ס"מ.

בקערה גדולה שמים את תערובת הנאגטס ומוסיפים מים ומלח. טורפים היטב.

טובלים את קוביות העוף בבלילת הנאגאטס ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.

בינתיים מכינים את הרוטב: פורסים את הלימון למשולשים קטנים (עם הקליפה).

שמים במחבת גדולה מיץ לימון, מים, רוטב צ'ילי ומשולשי לימון ומבשלים במשך 5 דקות.

מעבירים את הנאגטס המוכנים לרוטב צ'ילי ולימון, מערבבים ומגישים מעל אורז עם שומשום מעל.

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר