מצרכים
2 כוסות בלילת נאגטס מאסטר שף
1 ו-1/2 כוסות מים קרים
מעט מלח
400 גרם חזה עוף שלם, ללא עצמות
שמן לטיגון עמוק
לרוטב:
1/3 כוס מיץ לימון
1/3 כוס מים רותחים
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
1/2 לימון טרי
1/2 כפית מלח
עיטור:
שומשום לבן
להגשה:
אורז מוכן להגשה, שומשום
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מכינים את הנאגטס: חותכים את העוף לקוביות בגודל 3 ס"מ.
בקערה גדולה שמים את תערובת הנאגטס ומוסיפים מים ומלח. טורפים היטב.
טובלים את קוביות העוף בבלילת הנאגאטס ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
בינתיים מכינים את הרוטב: פורסים את הלימון למשולשים קטנים (עם הקליפה).
שמים במחבת גדולה מיץ לימון, מים, רוטב צ'ילי ומשולשי לימון ומבשלים במשך 5 דקות.
מעבירים את הנאגטס המוכנים לרוטב צ'ילי ולימון, מערבבים ומגישים מעל אורז עם שומשום מעל.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות מאסטר שף