נתח אסאדו

Anat0906 19/10/15 15:30 ו בחשון התשעו

באדיבות המטבח של ענת, צילום: באדיבות המטבח של ענת
באדיבות המטבח של ענת, צילום: באדיבות המטבח של ענת

מצרכים

* 2 קילו נתח אסאדו

* 2 ענפי רוזמרין

* 2 ענפי תימין

* 6 שיני שום

* 1/3 כוס יין אדום

* כף שטוחה פלפל שחור

* כף שטוחה מלח גס

* חצי כוס שמן

הוראות הכנה

להכין מרינדה בקערה עם השמן, שום, רוזמרין, תימין, מלח, פלפל שחור והיין.

לשפוך על נתח האסאדו,לכסות ולהניח במקרר כשעה לספיגת טעמים (אפשר גם יותר).

להניח את הנתח על המגש בתנור ולצרוב בתנור על החום הכי גבוה שיש כ 15-20 דקות מכל הכיוונים.

להוציא את הנתח, להניח במגש לכסות ולהכניס שוב לתנור לשעתיים וחצי על 150 מעלות.

* נתח האסאדו הוא בשר שומני וצריך לתת לו בישול ארוך בתנור.

הערות

5

המתכון באדיבות http://orientaltraditionalfood.com/ShowRecipe.html?PageID=undefined&ID=106

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר