מצרכים
* 2 קילו נתח אסאדו
* 2 ענפי רוזמרין
* 2 ענפי תימין
* 6 שיני שום
* 1/3 כוס יין אדום
* כף שטוחה פלפל שחור
* כף שטוחה מלח גס
* חצי כוס שמן
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
להכין מרינדה בקערה עם השמן, שום, רוזמרין, תימין, מלח, פלפל שחור והיין.
לשפוך על נתח האסאדו,לכסות ולהניח במקרר כשעה לספיגת טעמים (אפשר גם יותר).
להניח את הנתח על המגש בתנור ולצרוב בתנור על החום הכי גבוה שיש כ 15-20 דקות מכל הכיוונים.
להוציא את הנתח, להניח במגש לכסות ולהכניס שוב לתנור לשעתיים וחצי על 150 מעלות.
* נתח האסאדו הוא בשר שומני וצריך לתת לו בישול ארוך בתנור.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות http://orientaltraditionalfood.com/ShowRecipe.html?PageID=undefined&ID=106