נאגטס עוף ותירס

א בשבט התשעט
,
07 בינואר, 2019
07/01/2019 11:02
נאגטס עוף ותירס

נאגטס עוף ותירס צילום: נטע חן ליבנה

בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

500 גרם עוף טחון

1 קופסת שימורים (425 גרם) תירס מאסטר שף, מסוננת

1 ביצה

2-3 כפות פירורי גריסיני מאסטר שף

1 כף רוטב סויה בהיר מאסטר שף

2 שיני שום, כתושות

1 גזר קלוף או 1 בצל קלוף, מגורד דק דק

1/2 כפית מלח

לציפוי:

1 כוס קמח מקצועי מאסטר שף

2 ביצים L

פירורי גריסיני מאסטר שף

שמן לטיגון

להגשה:

מיונז הולנדי מאסטר שף/ צ'ילי מאסטר שף

הוראות הכנה

טוחנים את התירס בפולסים קצרים עד שחלק מהתירס טחונים וחלק עדיין שומרים על מרקמם.

מערבבים היטב בקערה בינונית את כל המצרכים לפי הסדר ברשימת המצרכים ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.

ב-3 קערות שונות שמים: קמח, ביצים טרופות ופירורי גריסיני.

יוצרים קציצות עם ידיים רטובות, פוחסים אותן מעט לצורת נאגטס ומצפים בקמח.

טובלים בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי גריסיני.

יוצרים בצורה הזאת את כל הנאגטס ומניחים על מגש עם נייר אפייה. מעבירים למקרר לחצי שעה (אם ממהרים אפשר לוותר על השלב הזה אבל הוא עוזר לייצב את הקציצה).

מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה בשמן בגובה 1/2 ס"מ או אופים בתנור עם מעט תרסיס שמן מתחת לנאגטס ומעליהם.

מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק או מיונז של מאסטר שף.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אביב גפן צילום: תומר נויברג/פלאש 90

זו הסיבה שאביב גפן הסכים להופיע בשומרון

קרא עוד