מנה נפלאה מחזה עוף - כשר לפסח

יב בניסן התשפ
,
06 באפריל, 2020
06/04/2020 23:52
חזה עוף מומלץ

חזה עוף מומלץצילום: חנה פנט

בשרי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

8 פרוסות חזה עוף לשניצל (תלוי בכמות המשתתפים)

2 כוסות קמח תפו"א

2-3 ביצים טרופות עם מעט מים,מלח ופלפל שחור

מעט שמן, לטיגון קל

החומרים לרוטב:

1 בצל

1 פלפל אדום

מעט שמן, לטיגון קל

קורט מלח

1 קופסא קטנה פיטריות,

2 כפות ריבת מישמש

1/4 כוס קטשופ

2-3 כפות סוכר חום

פלפל שחור

1/3 כוס מים

הוראות הכנה

מגלגלים את הפרוסות בקמח וטובלים אותן בביצים הטרופות.

משמנים מחבת ומטגנים את פרוסות החזה על אש בינונית במשך כמה דקות, עד שצד אחד מזהיב. הופכים את הפרוסות ומטגנים עד הזהבה את הצד השני.

הרוטב:

פורסים את הבצל ,חותכים את הפלפל לקוביות קטנות ומאדים אותם בשמן מתבלים במלח על אש נמוכה במשך כ-20 דקות, עד שהם מתרככים.

לקראת סוף האידוי מוסיפים את הפטריות, הריבה הקטשופ, הסוכר והפלפל השחור.

מוסיפים את המים ומערבבים היטב.

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

מניחים את הפרוסות המטוגנות בתבנית חסינת אש ויוצקים עליהם את רוטב הירקות.

אופים 30 דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים והעוף רך.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ארכיון צילום:  Hadas Parush/Flash 90

טבילה במקווה בקורונה: מי דואג למקוואות בירושלים?

קרא עוד