לזניה בשרית עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים

כד באלול התשעח
,
04 בספטמבר, 2018
04/09/2018 15:36
לזניה בשרית עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים

לזניה בשרית עם ערמונים ורצועות קישואים צרוביםצילום: אסף אמברם

בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

750 גרם בשר בקר טחון

1 קופסא (500 גרם) לזניה של ברילה

1 צנצנת רוטב עגבניות פומדורו של ברילה

2 ביצים

2 גזרים

1 בצל

6 קישואים ישרים וארוכים

1 חבילת ערמונים בואקום

מלח ופלפל לפי הטעם

קורט טימין טרי

שמן זית לטיגון

הוראות הכנה

חותכים את הבצל והגזר לקוביות קטנות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.

מוסיפים את הערמונים והבשר הטחון, ממשיכים לטגן עד שהבשר משחים מעט.

מוסיפים את רוטב העגבניות והטימין ומבשלים כחצי שעה.

מטבלים במלח, פלפל לפי הטעם. מניחים בצד לצינון.

פורסים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ וצולים על מחבת פסים רותחת כחצי דקה מכל צד ומניחים בצד.

לאחר שהבשר התקרר מוסיפים פנימה את הביצים ומערבבים היטב.

יוצקים מעט מתערובת הבשר לתבנית אפייה, עליה מסדרים שכבה של עלי לזניה, עליהם שכבה אחת של קישואים ושוב שכבת בשר, עלי לזניה, קישואים וחוזר חלילה.

השכבה האחרונה צריכה להיות עלי לזניה, עליהם קישואים ועליהם מעט מאד רוטב בצורה בה הקישואים עדיין ייראו.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ואופים כשעה. מוציאים, מצננים ומגישים.

המתכון באדיבות המותג "ברילה"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אביב גפן צילום: תומר נויברג/פלאש 90

זו הסיבה שאביב גפן הסכים להופיע בשומרון

קרא עוד