מצרכים
חצי קילו כנפיים מנוקות,
3 שיני שום קצוצות,
רבע כוס שמן זית,
רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי,
כפית קליפת לימון,
2 גבעולי רוזמרין,
3 גבעולי טימין,
מלח ופלפל.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים את כל החומרים ומשרים בהם את כנפי העוף לשעות מספר. מידי פעם מערבבים. מוציאים את הכנפיים ומניחים על גריל פחמים. צולים במשך דקות מספר מכל צד עד שהכנפיים מוכנות.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
אפשר להכין את המאכל גם בתנור וגם על הפלנצ´ה . בכל צורה הוא יוצא נהדר!