חמין חיטה

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 17:47

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

בשר/ גרון הודו/ כרעיים עוף

חיטה

תפוח אדמה

בטטה

שום שלם

ביצים

הוראות הכנה

בשר מס´ 8 חתוך לפרוסות/קוביות גדולות- לתבל אותו בקצת מלח-פלפל ולסגור אותו (בסיר של החמין), כמה דק´ לא יותר.

להוציא אותו

להשאיר על אש דולקת ולהכניס בצל שלם (קלוף), תפוא חתוכים, בטטה, את הבשר, חיטה (בערך כוס וחצי-2) שום שלם והיתה לתבל במלח, פלפל פפריקה פפריקה, וראס אל חנות.

להוסיף מים ולסגור.

*אפשר להחליף את הבשר בגרונות הודו או בכרעיים, ואז מדלגים על שלב ה´סגירה´.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יועז הנדל צילום: פלאש 90. גרשון אלינסטון

זה היה מהר: יועז הנדל מתחיל לזגזג

קרא עוד