חזה עוף פיקנטי

חדשות כיפה בלי הפסקה 05/12/15 22:50 כג בכסלו התשעו

פיקנטי ופשוט, צילום: shutterstock
פיקנטי ופשוט, צילום: shutterstock

מצרכים

חזה עוף פרוס דק

שיני שום קצוצים

בצל קטן קצוץ

רוטב צ´ילי חצי כוס

חצי כוס שמן זית

פפריקה מלח פלפל

הוראות הכנה

בתבנית שמים את חתיכות החזה עוף ומוזרים מעל את השום והבצל הקצוצים

את הרוטב שעשוי משמן זית רוטב צילי והתבלינים מורחים על החזה עוף

שמים לחצי שעה במקרר שיספוג את הטעמים ו זה לתנור בחום של 170 מעלות ל 20 דקות

יוצא טעים ועסיסי

הערות

כתבות נוספות