חזה עוף עם בצל ואגוזים

א בטבת התשעו
,
13 בדצמבר, 2015
13/12/2015 16:51

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1/2 קילו חזה עוף חתוך לקוביות

2 בצלים גדולים פרוסים

2 שיני שום כתושות

3-4 שיני שום

3 כפות רוטב סויה

1 כף סוכר

חופן אגוזי פקאן/מלך

מלח פלפל

כוסברה (לא חובה)

הוראות הכנה

להשרות את העוף עם סויה, שמן, מלח פלפל ושום כתוש לחצי שעה.

לטגן את העוף 2-3 דקות ולהוציא.

לטגן את הבצל ושיני השום על להבה בינונית כ 10 דק להוסיף סוכר, מלח ופלפל.

להוסיף את האגוזים ולערבב, להוסיף את העוף. 2 כפות סויה ולהביא לרתיחה, לבשל כדקה,לכבות את האש ולהשאיר מכוסה.

ניתן להגיש עם עלי כוסברה קצוצים.

טעים וחגיגי!

*אפשרי לותר על האגוזים אם לא אוהבים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ראש עיריית נתניה מרים פיירברג צילום: עיריית נתניה

ראש עיריית נתניה לא תועמד לדין

קרא עוד