סגור

חזה עוף בקארי וחלב קוקוס

ז בטבת התשעב
,
02 בינואר, 2012
02/01/2012 13:49

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 ק"ג בשר פרגיות (כרעיים ללא עצמות)או חזה עוף חתוך לקוביות גדולות.

1 בצל בינוני פרוס לאורכו לירחים די דקים.

1 קופסה גדולה של אננס חתוך לקוביות.אפשר יותר.ללא המיץ.(אפשר לוותר)

1 קופסאות חלב קוקוס אם יש קרם קוקוס -עדיף הרוטב יוצא סמיך יותר

1-2כפות קארי ירוק מוכן תאילנדי

1/4 כוס שמן לטיגון.

הוראות הכנה

מטגנים את הבשר בווק או סיר רחב אחר.לא לשים את כל הבשר ביחד. אנו רוצים לטגן ולא לבשל. להוציא מהסיר

לטגן את בצל הפרוס כ-5 דקות. להוסיף את הבשר מחית הקארי המוכן,אננס ואת חלב הקוקוס. לבשל כ- רבע שעה. אם הבשר הוא בשר חזה משך הבישול הוא עניין של דקות.

אצלנו אוהבים רוטב סמיך יותר ואני מקצה 1/4 כוס חלב קוקוס ומערבבת עם 1/2 1 כפית קורנפלור ומסמיכה את הרוטב בעוד כמה דקות בישול.

הערות

מהבלוג של ציפי עם התאמות שלי
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

השר צחי הנגבי צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

השר הנגבי: מאמין שהסיכויים שלי להיות ראש ממשלה סבירים

קרא עוד