מתכון לשבת מתכון לטורטיית בשר עסיסית שתגרום לכם להיכנס למטבח למרות החום

בלוגרית האוכל מציגה עוד מתכון מנצח לשבת קיצית: ארוחה שלמה מגולגלת בתוך טורטייה רכה, פריכה ועסיסית, שכל המשפחה נהנית ממנה. וגם, הטיפ שחשוב לדעת לפני שמגלגלים את הבשר והתבלינים בבצק

חדשות כיפה 21/07/22 11:37 כב בתמוז התשפב

מתכון לטורטיית בשר עסיסית שתגרום לכם להיכנס למטבח למרות החום
צילום: עטרה ז'ורנו

מצרכים לטורטיית בשר בנגיעות מתוקות 

למילוי:

חצי קילו בשר טחון.
2 בצלים.
חצי צרור פטרוזיליה.
100 גרם צנוברים.
2 כפות סילאן.
תבלינים: מלח, פלפל שחור, ראס אל חנות וצילי גרוס.

אופן ההכנה:

יש לטגן את הבצלים עד הזהבה ולאחר מכן להוסיף את הבשר ולטגן במשך 10 דקות. להוסיף את הפטרוזיליה והצנוברים. יש להוסיף את התבלינים והסילאן, לערבב היטב ולטגן עוד מספר 5 דקות. חשוב מאוד להתחיל לעבוד עם הטורטייה כשהבשר קר. הכינו קערה עם ביצה וקערה עם פרורי לחם ושומשום. יש לשים 2 כפות במרכז הטורטייה, לקפל בצדדים, ולגלגל לרווח קטן. לטבול את הטורטייה בביצה ולצפות בשומשום ופירורי לחם. לטגן היטב מכל הצדדים.

רוטב פטריות

מצרכים

2 בצלים.
1 גזר.
1 חבילת פטריות חתוכות.
2 כפות שמיר טרי.
2 כפות קורנפלור עם מעט מים.
תבלינים: מלח, פפריקה מעט- רק בשביל הצבע ופלפל שחור.

אופן ההכנה

לטגן היטב את הבצל יחד עם הגזר עד להזהבה ולהוסיף את הפטריות והשמיר, לטגן מעט.
להוסיף 4 כוסות מים ותבלינים, לבשל היטב כ-15 דקות. לאחר מכן לקחת 2 כפות קורנפלור עם מעט מים ולשים בסיר, הרוטב יוצא סמיך ועסיסי. 

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר