מרכיבים:
6 ביצים.
1/2 כוס סוכר.
500 מ״ל שמנת מתוקה.
5 כפות סירופ מייפל.
200 גרם פקאן גרוס.
אופן ההכנה:
- בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר, לקצף יציב וחלק.
- להוסיף את החלמונים לקערת החלבונים ולערבב היטב.
- מקציפה בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, לקרם חלק ויציב.
- מאחדת את הקרם לקערת החלבונים ומערבבת בתנועות קיפול.
- מוסיפה את הפקאן הגרוס וסירופ המייפל ומערבבת היטב.
- מעבירה את הבלילה של הגלידה לתוך תבנית אינגליש קייק. (הכמות מספיקה ל-2 תבניות.)
- ניתן להוסיף מעל הגלידה פקאן גרוס ומייפל לקישוט.
- הגלידה צריכה להיות בהקפאה כ-15 שעות.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן