קינוח לשבת לא יאומן כמה זה קל: גלידת פקאן סיני

לקראת שבת קיצית וראשונה של החופש הגדול ארגנו עבורכם מתכון קל לגלידה ביתית שלא מצריכה שימוש במכונה, עם המון פקאן וסירופ מייפל שאתם ממש רוצים לטעום

חדשות כיפה עטרה ז'ורנו 30/06/22 10:12 א בתמוז התשפב

לא יאומן כמה זה קל: גלידת פקאן סיני
צילום: עטרה ז'ורנו

מרכיבים:

6 ביצים.
1/2 כוס סוכר.
500 מ״ל שמנת מתוקה.
5 כפות סירופ מייפל.
200 גרם פקאן גרוס.

אופן ההכנה:

  • בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר, לקצף יציב וחלק.
  • להוסיף את החלמונים לקערת החלבונים ולערבב היטב.
  • מקציפה בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, לקרם חלק ויציב.
  • מאחדת את הקרם לקערת החלבונים ומערבבת בתנועות קיפול.
  • מוסיפה את הפקאן הגרוס וסירופ המייפל ומערבבת היטב.
  • מעבירה את הבלילה של הגלידה לתוך תבנית אינגליש קייק. (הכמות מספיקה ל-2 תבניות.)
  • ניתן להוסיף מעל הגלידה פקאן גרוס ומייפל לקישוט.
  • הגלידה צריכה להיות בהקפאה כ-15 שעות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן