חדשות כיפה

האיש הזה יוכיח לכם - שאתם לא יודעים להכין "על האש"

טרנד חדש שתפס תאוצה בארצות הברית, הן תחרויות הברביקיו הכשר. "רבי ברביקיו", נחשב לטוב ביותר בתחומו, ויש לו הרבה מה ללמד אתכם

רבי ברביקיו

רבי ברביקיוצילום: כאן 11

תחרויות "ברביקיו" הן דבר נפוץ מאוד בארצות הברית, ובכל שנה מתקיימות כמה מאות כאלה. בשנים האחרונות, הן הגיעו גם לפתחם של שומרי הכשרות, אשר מארגנים לעצמם תחרויות משלהם. מנדל, הוא מראשוני המשתתפים, וההשקעה שלו בבשרים ובתחרות, מסתכמת בשעות ארוכות, ולבליות ללא שינה, בהם הוא מטפל ודואג להכנת הבשר.

מנדל אשר גדל בשכונה אורתודוכסית, והפעם הראשונה בה טעם ברביקיו אמריקאי, היתה בגיל 28, "מעולם לא טעמתי משהו כזה, אהבתי את זה", הוא מספר. "והחלטתי שאני חייב ללמוד להכין את זה". מאז, למד מנדל את כל הסודות להכנת ברביקיו מושלם, ולאחר עשרות זכיות בתחרויות, זכה לקבל את הכינוי "רבי ברביקיו". היום הוא מנהל מסעדה במיאמי, והוא משווק רטבים ותבלינים שפיתח בעצמו.

20.03.2019

1. יהודים בגלות משועממים ויושבים על סיר הבשר האמריקאי (דוד)

תעלו אלינו זקוקים לכם פה בארץ ישראל

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ירון לונדון צילום: צילום מסך, כאן תאגיד השידור

ירון לונדון: "24 אלף חללים בשבעים שנה זה לא מחיר כבד"

קרא עוד